Inici » Què fem? » Voluntaria't » Suport al voluntariat

CESIDA

BANNER_Cesida_Inmigrantes

Visita el nostre canal

youtube

Qui està en línia?

Tenim 19 visitants en línia

Donacions

Suport al voluntariat

 

Cada cop som més les entitats que treballem per consolidar la cultura solidària de la qual el voluntariat n’és el màxim exponent i, afortunadament, cada cop comptem amb més col·laboracions i facilitats per tal de dur a terme aquesta tasca.

 

A Actuavallès ens recolzem principalment en:

 

El Punt del Voluntariat

És un projecte de promoció del voluntariat que busca respondre a les necessitats i demandes de les entitats i persones voluntàries de la ciutat, alhora que vol convertir-se en una plataforma per atraure noves persones interessades en participar en projectes de voluntariat.

 

La Xarxa d’Intercanvi de Sabadell

Una xarxa d’intercanvi és un espai de trobada i de relació entre persones interessades en intercanviar coneixements, habilitats, experiències i objectes. És a dir, que les persones, entitats i col·lectius adherits a la Xarxa estan disposats a oferir i rebre alguna cosa que necessitin o vulguin compartir. Tothom pot beneficiar-se’n. Compartint, els recursos es multipliquen.

 

La Federació Catalana de Voluntariat Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social treballa per promoure el voluntariat social i reconèixer la seva importància com a xarxa transformadora, agent promotor de canvis socials i protagonista de l’acció entre els més desafavorits.

 

Gestió del voluntariat (Obra social La Caixa)
Apunta't al voluntariat
A través de l'aplicació on-line en la nostra web canalitzem les dades de les persones interessades en voluntariat cap a entitats socials del seu entorn, per proposar-los iniciar la col·laboració voluntària.

 

Si vols información de tu què podries fer, trucan’s al 937271900 o escriu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la