Promoció de la Salut

Aquesta àrea parteix de la promoció de la salut sexual, ja sigui mitjançant el foment d’una educació sexual, la promoció del diagnòstic precoç d’ITS o la vinculació amb el sistema sanitari.

Aquesta perspectiva s’estén a la població general i, específicament a col·lectius prioritaris com les treballadores sexuals, les joves, les persones immigrades i els Homes que tenen Sexe en Homes (HSH).

En aquesta àrea tenim els següensts projectes:

PROJECTE DONA

Oferim atenció i educació sociosanitària i sensibilització ciutadana vers les treballadores sexuals, a les comarques del Vallès Oriental, Occidental i Bages.

+ info

EDUCACIÓ SEXUAL

Fomentem una educació sexual, acompanyant i facilitant una presa de decisions lliure i responsable en l’àmbit de la sexualitat (diversitats de gènere i afectives, autoconeixement, plaer…)

+ info

PROVA DEL VIH I DE LA SÍFILIS

Lluitem per aconseguir un diagnòstic precoç de la infecció pel VIH i oferim la prova ràpida de detecció dels anticossos del VIH i de la Sífilis a tota la població, de forma anònima, confidencial i gratuïta a Sabadell, Terrassa, Manresa i al campus de la UAB.
També oferim assessorament i informació telefònica, presencial i online sobre qüestions relacionades amb la prova, el VIH i altres ITS; i fem difusió i promoció de la salut sexual.

+ info