L’equip

Laura Sánchez | PROJECTE DONA

Sóc integradora social i convençuda que no cal integrar sinó treballar per a que la societat en global sigui més inclusiva i menys estigmatitzadora. Considero que les dones som una peça clau en l’activisme. Em declaro Fan nº 1 de les dones lluitadores que no es rendeixen i sobreviuen tot i els obstacles que els imposa la societat capitalista i patriarcal. Cada dia aprenc i admiro més a les persones que atenem.

laura@actuavalles.org

Daniela Narvaez | PROJECTE DONA

Sóc integradora social i Dona d’ActuaVallès. La casa que m’ha vist néixer en el món social i part de la meva vida. He tingut l’oportunitat de conèixer els diferents projectes de l’entitat i de tots m’he enriquit com a professional i sobretot com a persona. Lluito pel que crec que és just, no callo mai i sempre intento retornar el que rebo.

dnarvaez@actuavalles.org

Roberlando Hernández | ADMINISTRACIÓ

Sóc tècnic administratiu. Dono suport a la gestió de l’entitat en recursos materials, humans i financers. La meva relació amb tots els projectes és necessària des de que aquest es dissenya fins a la seva execució i justificació final. Diuen que sóc la pesadilla de l’entitat!

 roberlando@actuavalles.org

Alberto Capitan | DIRECCIÓ

acapitan@actuavalles.org

Marta Vila | PIS D'ACOLLIDA / CAFÈ+ / AGENTS DE SALUT I COMUNITATS MIGRADES

Sóc educadora Social, tècnica del Pis d’Acollida i moltes altres coses que se m’encarreguen… M’apunto a un bombardeig (encara que ens exploti a la cara!). Amb capacitat de  dinamit(z)ar una festa de cargols. Vale pa’ un roto y pa’ un “descosío”.

mvila@actuavalles.org

Roger Rius | PIS D'ACOLLIDA

Sóc integrador social, (des)coordinador del Pis d’Acollida. A.k.a. LittleBoss. Ordre i neteja com a estil de vida. “Es más gracioso de lo que parece a simple vista”. 

roger@actuavalles.org

Javi Obando | PIS D'ACOLLIDA

Sóc educador social, tècnic de Pis d’Acollida, responsable d’esverar el galliner els caps de setmana. “Entregado en cuerpo y alma a disciplinas imposibles de deletrear, como el parkour y la kinesiología”.

jobando@actuavalles.org

Margarida Balaguer | PIS D'ACOLLIDA / CAFÈ+ / AGENTS DE SALUT I COMUNITATS MIGRADES

Sóc educadora social, tècnica del Pis d’Acollida i moltes altres coses que se m’encarreguen… ho porto molt bé, o no…! Catalana de graella. Fan de l’humor absurd. Tota pedra fa paret.

mbalaguer@actuavalles.org

Míriam | CAP DE L'ÀREA DE SENSELLARISME D'ACOLLIDA

Sóc educadora social. Sóc la cap d’àrea de Sensellarisme, tècnica a Sabadell Sostre, pràcticum i altres petites accions. Sóc la calma i organització personificada dins del nostre caos. Amiga de l’humor àcid com a remei.

mfernandez@actuavalles.org

Julio Moya | HOUSING FIRST / ACTUA AL CARRER

L’habitatge és un dret universal, no un objecte de mercadeig. És responsabilitat de totes revertir aquesta situació. Desprès d’un procés de desconstrucció personal, sóc responsable dels projectes de Housing First i Actua al carrer, projectes engrescadors i a peu de carrer que et fa sentir lo petites que som i lo vulnerables que podem ser.

jmoya@actuavalles.org

Oswaldo Martín | HOUSING FIRST / SABSO

Sóc educador social. Vaig començar a treballar a l’entitat amb el programa Housing First i actualment formo part de l’equip de SABSO. Entenc la intervenció social com la meva aportació per arribar aconseguir una societat millor. M’apassiona conèixer persones i cultures diferents, viatjar, el cinema, el teatre i la història.

omartin@actuavalles.org

Oracio Laterza | ACTUA AL CARRER / MANTENIMENT

Manetes de professió i irrefrenable. Treballo amb l’equip d’Actua al carrer i col·laboro en les tasques de manteniment i neteja de l’entitat.

olaterza@actuavalles.org

Júlia Collignon | PROVA VIH I SÍFILIS / COEDUCACIÓ & PROMOCIÓ SALUT SEXUAL

Em motiva repensar altres formes de relacionar-nos més justes, satisfactòries per tothom i lliures de violències. M’he especialitzat en estudis de gènere i des d’aquesta perspectiva acompanyo i facilito formacions en educació sexual. Fomento l’autocura a través de la prova ràpida del VIH. 

jcollignon@actuavalles.org

Elena Griñan | PROVA VIH I SÍFILIS

La prevenció i l’acompanyament  són  el meu objectiu principal, motivada per la pròpia experiència  personal. Fa uns anys vaig fer un canvi radical de professió i em vaig especialitzar en mediació dins l’àmbit del VIH. La “Prova Ràpida” de detecció d’anticossos del  VIH és el projecte al que estic vinculada dins de l’àrea de salut de l’entitat. 

elena@actuavalles.org

Alba Barbé | CA L'ENREDUS / COEDUCACIÓ & PROMOCIÓ SALUT SEXUAL

Al creure en un projecte m’arremango i m’hi capbusso amb cos i ànima. Antropòloga de mirada i educadora social d’execució, m’he anat especialitzant en polítiques públiques LGTBI i la realització d’intervencions educatives per prevenir i eradicar les violències de gènere i la LGTBIfòbia. Amb el temps que rasco de les butxaques, em dedico a dirigir pel·lícules i a la investigació antropològica amb grups de recerca de la universitat. 

abarbe@actuavalles.org

Ester Artigas | SAVA / CAFÈ+

Sóc educadora social, de formació i de cor. Vaig començar a l’entitat com a voluntària al 1998 i encara hi sóc. He passat per diversos projectes de la casa, però des de fa temps estic a l’àrea de persones amb VIH. Sóc afortunada de poder acompanyar a persones que dia a dia demostren una força enorme davant les dificultats que tenen per seguir endavant.  

eartigas@actuavalles.org

Núria Moreno | INSERCIÓ LABORAL

Sóc educadora social, i l’intercanvi d’experiències i de maneres de viure és el que em dóna sentit. Conèixer allò diferent a mi i fer-ho meu, estimar-ho i cuidar-ho, és el que em manté viva. Sóc una amant de la música i de la dansa. Treballo en eradicar l’estigma en el lloc de treball amb persones amb el VIH, en situació d’addicció, treballadores sexuals, etc.  

nmoreno@actuavalles.org

Gladys Rojas | NETEJA

Sóc la professional de la neteja que me n’encarrego de deixar enllustrat el local perquè totes us hi sentiu còmodes! 

gladys@actuavalles.org

937271900 - de dilluns a divendres de 9 a 18h

actua@actuavalles.org

c/ Passeig Gaudí, 31 (08203) Sabadell