Junta directiva

Joan Offroy | President

Fa molts anys que estic a Actuavallès i el que encara avui en dia en mou es poder aportar el meu granet de sorra de forma que tots els nostres usuaris puguin millorar la seva qualitat de vida i que quan els veig tinguin sempre un somriure que vol dir que alguna cosa segur que estem fent bé.

Miguel Alguersuari

Estic a Actua desde el seus inicis. Primer com a voluntari i després com a primer president i fundador d’Actua a Sabadell. Vaig començar per motius personals quan la pandemia no perdonava a ningú. Sempre he pensat que les persones hi som per ajudar-nos. Actualment sóc vicepresident… i quasi memoria histórica, fet que amb deixa valorar el llarg camí que hem fet. Ser a la Junta ens fa lluitar des d’una altra línea de foc, esperant estar a l’altura de la situació.

Jordi Monllor

A causa de ser una víctima de la Sida, i veure la feina per fer, en la lluita contra la Sida em vaig posar al servei de l’entitat, els meus coneixements professionals i socials, per donar resposta a la Pandèmia i col·laborar des de la Junta a elaborar projectes de prevenció i suports als afectats!

Rosa Montero

Sóc metge psiquiatra i he treballat molts anys en drogodependències. Conec molt bé les característiques de les persones que atenem a ActuaVallès. Recentment jubilada, espero dedicar més temps a l’entitat!

Deyanira Bártulos

Treballadora social sanitària en l’àmbit de les addiccions des de fa més de 5 anys, sensibilitzada especialment en l’àmbit del sensellarisme. Sento una enorme responsabilitat social per fer visible allò invisible. Orgullosa de formar part d’una entitat amb grans professionals, tant a nivell tècnic com humà.

Marta Navarro

Sóc metge internista especialitzada en malalties infeccioses. Em dedico principalment al camp de la infecció per VIH i les malalties de transmissió sexual. Dins la Junta, intento aportar idees i donar suport a les àrees relacionades amb aquests temes.

Alfred Reyes

Porto més de 20 anys treballant per a persones en risc d’exclusió social.  Si creus que un món més just i solidari és possible; és una obligació actuar.

Jose Manuel Malagón

Sóc economista i he desenvolupat tota la meva carrera professional en el marc de la gestió dempresarial. Participar en el projecte d’Actua em permet aportar tota la meva experiència per millorar la gestió de l’entitat i així, amb els mateixos recursos, prestar la millor atenció possible al màxim nombre d’usuaris, vigilant sempre de no posar en risc la viabilitat econòmica futura de l’entitat. Gràcies Actua!

937271900 - de dilluns a divendres de 9 a 18h

actua@actuavalles.org

c/ Passeig Gaudí, 31 (08203) Sabadell