Junta directiva

Joan Offroy | president

Fa molts Joan Ofanys que estic a Actuavallès i el que encara avui en dia en mou es poder aportar el meu granet de sorra de forma que tots els nostres usuaris puguin millorar la seva qualitat de vida i que quan els veig tinguin sempre un somriure que vol dir que alguna cosa segur que estem fent bé.

Miguel Alguersuari

Estic a Actua desde el seus inicis. Primer com a voluntari i després com a primer president i fundador d’Actua a Sabadell. Vaig començar per motius personals quan la pandemia no perdonava a ningú. Sempre he pensat que les persones hi som per ajudar-nos. Actualment sóc vicepresident… i quasi memoria histórica, fet que amb deixa valorar el llarg camí que hem fet. Ser a la Junta ens fa lluitar des d’una altra línea de foc, esperant estar a l’altura de la situació.

Jordi Monllor

A causa de ser una víctima de la Sida, i veure la feina per fer, en la lluita contra la Sida em vaig posar al servei de l’entitat, els meus coneixements professionals i socials, per donar resposta a la Pandèmia i col·laborar des de la Junta a elaborar projectes de prevenció i suports als afectats!

Rosa Montero

Sóc metge psiquiatra i he treballat molts anys en drogodependències. Conec molt bé les característiques de les persones que atenem a ActuaVallès. Recentment jubilada, espero dedicar més temps a l’entitat!

Deyanira Bártulos

Treballadora social sanitària en l’àmbit de les addiccions des de fa més de 5 anys, sensibilitzada especialment en l’àmbit del sensellarisme. Sento una enorme responsabilitat social per fer visible allò invisible. Orgullosa de formar part d’una entitat amb grans professionals, tant a nivell tècnic com humà.

Marta Navarro

Sóc metge internista especialitzada en malalties infeccioses. Em dedico principalment al camp de la infecció per VIH i les malalties de transmissió sexual. Dins la Junta, intento aportar idees i donar suport a les àrees relacionades amb aquests temes.

Alfred Reyes

Porto més de 20 anys treballant per a persones en risc d’exclusió social.  Si creus que un món més just i solidari és possible; és una obligació actuar.

937271900 - de dilluns a divendres de 9 a 18h

actua@actuavalles.org

c/ Passeig Gaudí, 31 (08203) Sabadell