Atenció a persones amb el VIH

Pis d’acollida:

Som un recurs residencial de 8 places per a persones amb VIH i que es troben en situacions exclusores. La nostra finalitat és estabilitzar i millorar les condicions i qualitat de vida, fomentant l’autonomia amb estils de vida saludables i actituds d’autocura. Així, poder establir plans de treball individuals que incloguin totes les àrees necessàries per a una recuperació, futura inserció social i laboral de les persones residents.

Si me caí, es porque estaba caminando. Y caminar vale la pena aunque te caigas”.

Eduardo Galeano.

Cafè+:

El Cafè+ és el projecte històric de l’entitat que neix al 1993 i que continua avui dia acompanyant a persones amb VIH i al seu entorn. Té dos grans objectius: aprendre a conviure amb el VIH i relacionar-se amb altres persones que es troben en la mateixa situació.

Com ho fem?

Serveis: informació sobre VIH, counselling, educació entre iguals, derivacions i acompanyaments a hospitals de VIH, flors de bach, acupuntura i psicologia, etc.

Tallers: autorealització, sexualitat, ajuda mútua, ActuaFriendly, campanyes, etc.

Activitats: dinars mensuals temàtics, trobades per organitzar esdeveniments, voluntariats, etc.

Oci: convivències d’estiu i sortides terapèutiques mensuals.

És un projecte dut a terme per un equip heterogeni de voluntàries, professionals i usuàries que treballem incansablement per millorar la qualitat de vida de les persones amb VIH.

Mira què fem!

Mira d’altres accions que fem durant l’any!

«La pregunta no es quién me lo va a permitir, sino quién va a detenerme». 

Ayn Rand

Servei d’acompanyament a la vida autònoma (SAVA):

És un Servei de la Cartera de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya que facilita l’acompanyament per aconseguir una autonomia plena i digna per a persones o famílies amb VIH i en risc d’exclusió social.

 Es planteja un Pla d’Atenció Individual (PAI) entre persona beneficiària i tècnica referent, revisable cada 6 mesos i fins a un màxim de 2 anys. A través d’aquest acompanyament socioeducatiu i emocional la persona va aconseguint objectius i plantejant-se’n de nous.

Treballem des d’un punt de vista holístic i entorn a aspectes relacionats amb l’alimentació, la neteja, la gestió econòmica, l’habitatge, la salut, les addiccions, les relacions interpersonals, aspectes judicials, la formació, la inserció laborals i social i el creixement personal. Cada una en funció del que la persona necessiti.

“Als problemes, solucions!”

Dita popular

+34937271900 - de dilluns a divendres de 9 a 18h

Actuavallès

Prova VIH

Ca l'Enredus

Avís Legal, Política de privacitat i cookies

Actuavallès 2021 | Disseny: Júlia Larrosa i Filigrana Produccions | Edició: Julio Pérez